I hällande regn dominerade Assyriska matchen mot Öis på Gamla Ullevi. Med fyra minuter kvar hade bortalaget ledningen. Jag ville bara gå hem. Men sedan kom vändningen. I säsongens sista match vann Öis föga rättvist, men vi har varit med om motsatsen så många gånger, och så skönt att kunna få en viss ro inför vinteruppehållet och byggandet av laget inför våren! Vi stod upp och jublade! Från iskyla till sådan värme på några få minuter.

Samtidigt vann Leeds United mot Norwich i The Championship, med mål av Pontus Jansson, och för första gången på många år skymtar vi Premier League.

Jag var i Stockholm för ett par veckor sedan, kallt och snålblåst, skinnjackan knäppt och Leedshalsduken stack bara fram med färgerna knappt synliga. Då hörs ett vrål från en man som går förbi på gatan, han knyter näven mot mig och skriker det namn som berör något djupt inom mig, jag hör mig själv med knuten näve mot hjärtat vråla tillbaka och ser hur mannens fru tittar oroligt på oss …

Kärlek och trohet!